Wij gaan verhuizen!!!

Op 1 november is het zover, dan betrekken we met Creative-Incense een erg leuk pandje in de binnenstad van Brielle. Na twee jaar geleden ingetrokken zijn in een pand met verschillende ondernemers (waar wij het ook erg naar ons zin hadden) gaan wij over twee maanden een volgende stap maken: geheel op onszelf.

Het pand aan de Koopmanstraat 7 ligt midden in het mooie Brielle: want lopend van de markt (bij het oude stadhuis) naar de Sint-Catharijnekerk kom je langs ons nieuwe stekkie. Uiteraard heeft Michaël de indeling en inrichting al goed in zijn hoofd zitten.

Na de verhuizing gaan we ook werken met openingstijden: op dinsdag, woensdag en donderdag is Michaël van 10.00 – 16.00 uur te vinden in de winkel. Afspraken voor consulten maken kan buiten deze tijden (de winkeldeur blijft dan dicht) en uiteraard houden we straks ook workshops aldaar, in de weekenden. Daarnaast blijven we uiteraard beurzen doen door heel Nederland in de weekenden.

Maar, voor een ieder die nieuwsgierig is en de werkplaats na 1 november een keer te komen ervaren en vooral ruiken (!), voel je welkom!

Share