Openingstijden winkel/werkplaats januari

In januari is onze werkruimte/ winkel elke dinsdag, woensdag en donderdag van 10 – 17 en elke zaterdag van 12 – 17 uur open, behalve op zaterdag 24 januari, dan zijn we in Rijswijk op een beurs (zie agenda). Neem even contact op als je om een bepaalde tijd wilt komen: 0650861704, zeker als je een persoonlijke geur (á 30 euro, met beschrijving) wilt laten maken.

Op vrijdagen is de winkel/ werkplaats alleen geopend voor geurconsulten, Michaël heeft dan één op één sessies voor mensen die een geur willen laten maken en de tijd willen om in gesprek te gaan.

In januari hebben we een workshop, maar deze is reeds vol…. Mensen maken dan een eigen geurmengsel, die ze kunnen gebruiken in de thema’s waar ze op dit moment in je leven mee zijn. Informatie en andere data>

En hou ook onze facebookpagina in de gaten, voor het laatste nieuws.

Onze facebookpagina vind je via deze link.

Share