Winkeltijden coronacrisis

Update Coronavirus:

Omdat beurzen niet door gaan, is de winkel/werkruimte ook elke zaterdag open.

I.v.m. richtlijnen RIVM:
 Maximaal 2 bezoekers binnen
 Houd 1,5 meter afstand
 Wij maken veel schoon.

Wil je de ruimte, boek dan een persoonlijke consult.

Openingstijden (soms tot 15.00 uur en Michaël is er niet altijd, stuur een appje voor je komt!):
Dinsdag 10-17 uur
Woensdag 10-17 uur
Donderdag 10-17 uur
Vrijdag: alleen open voor persoonlijke geurconsulten.
Zaterdag 12–17 uur

Let op: wij zijn soms eerder weg (15.00 / 16.00 uur) als het heel rustig is in deze vreemde tijd. Kom je graag later op de middag, bel of app even: 06 50 86 17 04.

 Mocht je liever thuis blijven en toch een uitgezochte of speciaal gemaakte geur willen de komende weken die je kan ondersteunen, stuur ons dan een verse selfie via app 0650861704 of e-mail Info@creative-incense.nl. Er komt dan wel 7,05 verzendkosten bij, want onze potjes passen niet door de brievenbus. We houden heel soms een online ‘Welke geur past bij jou – fotolees-zondag’, waarin we gratis advies geven over welke geur bij je past. Hou hiervoor onze facebookpagina in de gaten.

Persoonlijke geurconsulten

Op vrijdagen is de winkel/ werkplaats alleen geopend voor geurconsulten, Michaël heeft dan één op één sessies voor mensen die een geur willen laten maken en de tijd willen om in gesprek te gaan.

Locatie en parkeren

Het adres van de winkel is Koopmanstraat 7 te Brielle (ZH), een uurtje vanaf Utrecht. Brielle is een oud vestingstadje en zeer sfeervol. Wij zitten in hartje van de stad en parkeren is overal gratis. De meeste ruimte heb je op het parkeerterrein aan de Thoelaverweg. Op sommige plekken (Venkelstraat en Turfkade) in de binnenstad kun je maximaal 2 uur staan (en dat is niet genoeg! :)).

En hou ook onze facebookpagina in de gaten, voor het laatste nieuws.

Onze facebookpagina vind je via deze link.

Share