Openingstijden zomer 2020

Let op: Creative-Incense is de zomer alleen nog gesloten op twee zaterdagen: zaterdag 1 augustus en zaterdag 22 augustus. Dinsdag, woensdag en donderdag kun je van 10 – 15 uur terecht. Andere zaterdagen: 12 – 15 uur.

I.v.m. richtlijnen RIVM:
 Maximaal 3 bezoekers (of 2 stellen) binnen
 Houd 1,5 meter afstand
 Wij maken veel schoon.

Wil je de ruimte, boek dan een persoonlijke consult.

Openingstijden:
Dinsdag 10-15 uur
Woensdag 10-15 uur
Donderdag 10-15 uur
Vrijdag: alleen open voor persoonlijke geurconsulten.
Zaterdag 12–15 uur

Mocht je liever thuis blijven en toch een uitgezochte of speciaal gemaakte geur willen die je kan ondersteunen, stuur ons dan een verse selfie via app 0650861704 of e-mail Info@creative-incense.nl. Er komt dan wel 7,10 verzendkosten bij, want onze potjes passen niet door de brievenbus.

Persoonlijke geurconsulten

Op vrijdagen is de winkel/ werkplaats alleen geopend voor geurconsulten, Michaël heeft dan één op één sessies voor mensen die een geur willen laten maken en de tijd willen om in gesprek te gaan.

Locatie en parkeren

Het adres van de winkel is Koopmanstraat 7 te Brielle (ZH), een uurtje vanaf Utrecht. Brielle is een oud vestingstadje en zeer sfeervol. Wij zitten in hartje van de stad en parkeren is overal gratis. De meeste ruimte heb je op het parkeerterrein aan de Thoelaverweg. Op sommige plekken (Venkelstraat en Turfkade) in de binnenstad kun je maximaal 2 uur staan (en dat is niet genoeg! :)).

En hou ook onze facebookpagina in de gaten, voor het laatste nieuws.

Onze facebookpagina vind je via deze link.

Share