HOME

Creative-Incense, natuurlijke wieroken…

Creative Incense is Distributeur,  Producent en Importeur van natuur zuivere wierook. Wij bieden de klant een breed assortiment van verschillende bijzondere wieroken.

Wij hebben in ons assortiment uitsluitend  producten die op een “eerlijke manier” worden verhandeld en die werkelijk UNIEK zijn in hun soort.

Bijvoorbeeld de korrel-wieroken, samengesteld uit rijk geurende kruiden, harsen, bloemen en houtsoorten, aangevuld met etherische oliën, grondstoffen van bomen( harsen) en planten ( oliën). Met als oorsprong de natuur en vanuit de oerculturen waarin onze voorouders, gebruik maakten van hun heilige kennis omtrent de natuur en zijn kracht en het  gebruik van wierook en kruiden voor heilige- en helende  en rituele doeleinden. Elke hars- en kruidensoort kent hiermee zijn unieke werking en eigenschap. Mirre,  bekend vanuit de Bijbel (Wierook, Mirre en Goud)  was bijvoorbeeld in vroegere tijden meer waard dan goud of zilver.

De bekende wierook in de vorm van stokjes, makkelijker in het gebruik minstens zo effectief. Een prachtige lijn van werkelijk een top kwaliteit wierook. U heeft deze geuren nog nooit geroken!

Een aantal waarden waarvoor wij staan:

  • We leveren zuivere wieroken, chemische producten of samenstellingen treft u bij ons niet aan.
  • De wieroken zijn op traditionele wijze gemaakt, dat wil zeggen de korrelwieroken zijn  handgemaakt, stuk voor stuk.
  • De wierookstokjes bestaan uit natuurlijke mix van kostbare etherische oliën, en zijn ingewijd in tempels. Daarmee een heilige wierook!
    Stuk voor stuk pareltjes van wierook waar we met recht trots op zijn.
    Neemt u eens kijkje in ons uitgebreide assortiment.
Share