Workshops

Door Michaël en Carry van Creative-Incense.

“Maak je eigen geurmengsel”

Een intensieve workshop waar we altijd erg van genieten. Een geur komt zonder kloppen bij je binnen en maakt emoties of herinneringen wakker. Elke geur kan op een bepaald moment in je leven een uitdaging geven of je op een of andere manier raken. Daarom doe je bepaalde geuren in je mengsel: om je te helpen deze uitdagingen aan te gaan en uit je comfortzone te treden, nieuwe stappen te zetten en meer te worden wie je van binnen bent.

Programma:
Als we een workshop houden stellen we ons eerst voor en geven vervolgens een uitleg over wat de geuren van harsen, kruiden, houtsoorten, vruchten en bloemen met je (kunnen) doen.

Na de pauze ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen geurmengsel. Deze krijg je natuurlijk na afloop mee naar huis. Deze brand je dan op momenten dat je even de tijd neemt voor jezelf (eventueel ondersteunend aan yoga of meditatie, of gewoon met een boek op schoot).

Met een potje kun je weken of maanden doen omdat je per keer dat je het brandt maar een klein hoeveelheid nodig hebt.

De eerstvolgende open workshop die we houden is op:

  • Zondag 18 oktober in onze werkplaats/winkel te Brielle (Koopmanstraat 7). Kosten: €35,00 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. Nog 1 plekje beschikbaar! De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur. (aanmelden via info@creative-incense.nl met je telefoonnummer en de voornamen van de mensen die deel gaan nemen).
  • Zondag 15 november in onze werkplaats/winkel te Brielle (Koopmanstraat 7). Kosten: €35,00 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur. (aanmelden via info@creative-incense.nl met je telefoonnummer en de voornamen van de mensen die deel gaan nemen).

Komt er toch iets tussen en je hebt je al opgegeven, annuleer dan meer dan een week van te voren. Want annuleer je pas in de week voor de workshop, dan vragen we je 15 euro annuleringskosten.

Mocht je een keer willen deelnemen aan een workshop elders en op de hoogte gehouden willen worden van wanneer we er een keer bij jou in de buurt één geven, volg ons dan op facebook. Heb je geen facebook, houd dan deze website in de gaten.

Mocht je zelf een groep van minimaal zes personen kunnen verzamelen of je hebt een winkel / praktijkruimte waar je dit als activiteit wilt aan bieden, dan kun je contact met ons opnemen.