Persoonlijk geurconsult

Heb je behoefte om een geur voor jezelf te laten maken en handvatten te krijgen voor wat je nu in je leven tegen komt?

Dan zijn dit de opties:

Foto-lezen

  • Persoonlijke geur (bijvoorbeeld per post met beschrijving): €45 met verzendkosten €52,50. Een cadeaubon voor een persoonlijke geur op basis van fotolezen, inclusief verzendkosten: €47,00

Werkplaats/winkel (Koopmanstraat 7, Brielle)

  • Consult tijdens openingstijden winkel: €80.  Michaël maakt een geur voor je waar je bij bent en geeft er uitleg erbij van wat er in is gegaan en waarom. App wel even dat je komt, om te kijken of hij er tijd voor heeft.
  • Eén-op-één geurconsult: Michaël neemt uitgebreid de tijd voor je om in gesprek te gaan en je handvatten te geven voor wat je op dit moment in je leven tegen komt. De deur gaat op slot, zodat je de tijd aan jezelf hebt. €130 inclusief geur en beschrijving. Reken op minimaal 1 á 2 uur consulttijd. Zonder persoonlijk geurmengsel met beschrijving kost een consult €105. App 0650861704 of mail voor een afspraak.
  • Huizenreiniging
    Soms voelt een plek gewoon niet prettig en is er geen rationele verklaring voor. Heel vaak heeft het te maken met jouzelf, met je stukken en wat je op die plek van jezelf (en je gezin) tegen komt. En soms ‘hangt’ er wat ouds, onverklaarbaars, waar jij niks mee hoeft. In beide gevallen kan Michaël even kijken of/wat hij ermee kan. Hiervoor maak je een afspraak met Michaël door een email te sturen naar info@creative-incense.nl, via het contactformulier, of te bellen naar 06 50 86 17 04. Dit kan buiten de openingstijden van de winkel, bij voorkeur op vrijdagen.

Voor al je vragen: app Michaël via 0650861704 of stuur een mailtje :).