Bestellen

De geurmengsels, wierookstokjes en essentiële oliën bestel je door een email te sturen met je gewenste geuren naar info@creative-incense.nl of je bestelling door te geven middels ons contactformulier.

Je schrijft dus gewoon de artikelen die je wilt bestellen op en wij sturen je dan een bevestiging met het totaalbedrag en een betaalverzoek. Als we dan het bedrag ontvangen hebben, sturen we de producten van je keuze naar u toe. Uiteraard maken we een factuur als je dit wilt.

Prijzen:

Creative-Essense:
De verschillende oliën verschillen van prijs omdat er verschillende hoeveelheden planten en bloemen nodig zijn om een bepaalde hoeveelheid olie te destilleren. Bekijk hier alle soorten.

Wierookstokjes:
Green Line: €3,50 – €4,95 (10 gram, zonder stokje)
Traditional Line: €3,50 (10 gram) – niet altijd op voorraad
Palo Santo / Zilverberk / Ambrosia stokjes – vraag naar de prijs.

Geurmengsels:
Bijna alle geurmengsels kosten via ons €8,85 per potje (pure geuren en mengingen). Slechts enkele pure geuren kunnen van deze prijs afwijken, omdat de soort hars zeldzaam of duurder is. Daarover informeren wij je dan natuurlijk. Stuur je via de mail een foto van jezelf (max een week oud), dan kun je ook vragen welke geur op dit moment bij je past. Op de pagina geurmengsels kun je dan lezen waarom deze geur bij je past op dit moment. Wil je dat Michaël een paar zinnen schrijft over waarom hij dit thema bij jou (of bij de persoon waarvoor je het wilt hebben als cadeau), dan kost het potje met beschrijving 15 euro.

Een persoonlijk mengsel laten samenstellen door Michaël kost €45 inclusief beschrijving. Dit kan middels een verse selfie met de post of op afhalen in onze winkel/werkruimte te Brielle. Per post komt er €7,50 verzendkosten bij, omdat de geur niet door de brievenbus past. Hij kan dit dan op zijn eigen tijd doen. Als je erbij wilt blijven als Michaël de geur voor je maakt, dan kost het €80 (= consult tijdens openingstijden),  Lees hier meer over hoe Michaël persoonlijke geuren samenstelt. Dit kan ook voor je praktijk, je winkel, of bedrijf (met jouw logo etc), vraag ons naar de prijzen hiervoor.

Wil je een keer langskomen bij Michaël in de winkel, búiten openingstijden, voor een persoonlijk consult om handvatten te krijgen voor waar je nu staat en heen wilt in je leven, dan kan dat ook. Dit geurconsult kan je alleen doen of met vrienden/vriendinnen/je partner. Meer informatie vind je hier.

Daarnaast houdt Michaël zich bezig met het reinigen van ruimten/huizen/locaties. Soms kan een plek ‘zwaar’ voelen, zonder dat je er de vinger op kunt leggen waarom. Een reiniging met geuren kan dan helpen en Michaël kan handvatten geven wat je eraan kunt doen om de plek prettig te houden. Prijzen hiervan zijn variabel, reken op minimaal 120 euro plus reiskosten. Het beste is om even te bellen om het door te spreken.

Verzendkosten / administratiekosten:
Onder de 50 gram en passend door de brievenbus: € 2,25
Onder de 100 gram en passend door de brievenbus: € 3,20
Boven de 100 gram en passend door de brievenbus: € 4,10 (en zo verder oplopend)

Voor het verzenden van geurmengsels geldt ‘Pakketpost’. Dit komt omdat de glazen potjes niet door de brievenbus passen. We gebruiken glas in plaats van plastic in verband met de luchtdichtheid en houdbaarheid van de ingrediënten. Daarom betaal je altijd €7,50 verzendkosten, hoeveel je ook bestelt (max 10 kilo).