Bestellen

De geurmengsels, wierookstokjes en essentiële oliën van Creative-Incense worden bij verschillende verkooppunten verkocht.

Rechtstreeks bij ons bestellen kan ook, door een email te sturen met je gewenste geuren naar info@creative-incense.nl of je bestelling door te geven middels ons contactformulier.

Je schrijft dus gewoon de artikelen die je wilt bestellen op en wij sturen je dan het totaalbedrag met onze betaalgegevens. Als we dan het totaalbedrag ontvangen hebben, sturen we de producten van je keuze naar u toe. Uiteraard maken we een factuur als je dit wilt.

Prijzen:

Creative-Essense:
De verschillende oliën verschillen van prijs omdat er verschillende hoeveelheden planten en bloemen nodig zijn om een bepaalde hoeveelheid olie te destilleren.

Wierookstokjes:
Green Line: €3,50 – €4,95 (10 gram, zonder stokje)
Traditional Line: €3,50 (10 gram)
Tibetan Line: €7,50 (30 – 40 gram)

Geurmengsels:
Bijna alle geurmensels kosten via ons €8,50 per potje (pure geuren en mengingen). Slechts enkele pure geuren kunnen van deze prijs afwijken, omdat de soort hars zeldzaam of duurder is. Daarover informeren wij u natuurlijk.

Een persoonlijk mengsel laten samenstellen door Michaël kost €25 inclusief beschrijving. Dit kan op een beurs of festival (zie agenda) of op onze locatie (te Brielle). U kunt ook een foto sturen van niet meer dan twee weken oud. (per mail; info@creative-incense.nl).  Dan sturen we de geur met beschrijving naar u toe (komt wel €6,95 verzendkosten bij, omdat de geur niet door de brievenbus past). Op de beurs of tijdens een workshop hanteren we een beursprijs van €20. Lees hier meer over hoe Michaël persoonlijke geuren samenstelt. Dit kan ook voor uw praktijk, uw winkel, of bedrijf (met uw logo etc), vraag ons naar de prijzen hiervoor.

Wil je een keer langskomen bij Michaël voor een persoonlijk consult om handvatten te krijgen voor waar je nu staat en heen wilt in je leven, dan kan dat ook. Dit geurconsult kan je alleen doen of met vrienden/vriendinnen/je partner. Meer informatie vind je hier.

Verzendkosten / administratiekosten:
Onder de 50 gram en passend door de brievenbus: € 2,00
Onder de 100 gram en passend door de brievenbus: € 3,00
Boven de 100 gram en passend door de brievenbus: € 4,00 (en zo verder oplopend)

Voor het verzenden van geurmengsels geldt ‘Pakketpost’. Dit komt omdat de glazen potjes niet door de brievenbus passen. We gebruiken glas in plaats van plastic in verband met de luchtdichtheid en houdbaarheid van de ingrediënten. Daarom betaal je altijd €6,95 verzendkosten, hoeveel je ook bestelt (max 10 kilo).