Agenda

De winkel is open op dinsdag, woensdag, donderdag tussen 10 en 16 uur en zaterdag van 12 tot 16 uur. Let op: app even als je komt, want soms is Michaël eerder weg of heeft een dringende afspraak (hij draait de winkel alleen).

En wil je bijvoorbeeld net na 16.00 uur komen of iets voor 12.00 uur op zaterdag, stuur dan een appje naar 0650861704 of bel even. Wie weet komt het uit. Persoonlijke consulten zijn meestal op vrijdag.

LET OP: We zijn februari 2023 gesloten op dinsdag 7 februari. Op zondag 12 maart geven we een open workshop.

Workshops

Kijk voor workshops op deze pagina.

Beurzen

Lieve beurs- en festivalgangers,

Wij hebben besloten geen beurzen en festivals meer te draaien en ons volledig te gaan focussen op de winkel/werkplaats in Brielle.

Dat betekent dat we dus ook niet op Castlefest staan of op de Gezondheidsbeurs en ook de beurzen in de Broodfabriek in Rijswijk en we ook andere beurzen niet meer gaan bezoeken als deelnemer. Wij zullen jullie missen, maar… onze deur in hartje Brielle (leuk vestingstadje, onder Rotterdam, nog net Zuid-Holland) staat voor jullie open! Michaël kan daar in alle rust geurmengsels maken en echt even de tijd voor je nemen. Let wel: het is wel zo dat bij een groots weerzien zoals bij onze fijne beurs-klanten/inmiddels vrienden, het fijn is als je Michaël even een appje, sms of signal-bericht (0650861704) stuurt. Dan kan hij er rekening mee houden dat je komt / jullie komen.

Dat kan elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10 en 16 uur en zaterdag tussen 12 en 16 uur. Let op: als we een keer een dag niet kunnen wegen privé-omstandigheden, dan vind je dat ook op deze pagina.

Wil je een afspraak buiten openingstijden, stuur dan een sms of appje naar 0650861704 .

Liefs van ons beiden!

Workshops

We geven regelmatig workshops ‘Maak je eigen geurmengsel’. Kijk op de pagina ‘Workshops’ voor meer informatie.