Over Ons

Creative-Incense

Creative Incense wordt sinds maart 2013 door Michaël Kinkel en Carry Maria klein Gunnewiek gerund. Wij hebben het stokje overgenomen van Anton van der Werf, die dit bedrijf met veel passie en toewijding voor het product heeft opgebouwd. Wij zijn trots om eigenaar te zijn van een bedrijf met zulke zuivere wieroken, die een weldaad zijn voor lichaam en geest in onze drukke samenleving.

Onze visie

Geuren hebben een enorme impact op ons welbevinden. Zodra we ruiken, komen herinneringen boven, of triggeren ze iets in ons gevoel. Daarom kan het branden van wierook heel veel voor mensen betekenen en hen werkelijk helpen om emoties los te laten, meer in het gevoel te komen en dichter bij zichzelf. Natuurlijk is wierook ook heel eenvoudig te gebruiken voor het creëren van een fijne sfeer in huis.

Creative-Incense is opgericht vanuit de behoefte om echt mooie producten te kunnen leveren. Wij vinden het belangrijk dat we met hart en ziel achter alles wat we doen te kunnen staan.  Het is daarom een voorrecht om deze lijnen te mogen leveren aan winkels, therapeuten en wellnesscentra in binnen- en buitenland.

Onze diensten

  • Leveren en importeren van 100% natuurzuivere wierook aan binnen- en buitenland
  • Het regelmatig produceren van nieuwe lijnen (intuïtief en met zorg samengesteld)
  • Het geven van workshops door het hele land (mensen hun eigen wierook laten samenstellen/maken)
  • Het samenwerken met afnemers om de fantastische eigenschappen van wierook bij een steeds groter publiek bekend te maken (artikelen schrijven in bekende landelijke magazines, digitaal en ‘live’ presenteren op beurzen en dergelijke).

Onze klanten

  • Therapeuten
  • Groothandels
  • Winkels
  • Yogacentra
  • Sauna’s
  • Wellnesscentra
Share