Frankincense Aden

Er bestaan ongeveer vijfentwintig verschillende soorten Frankincense. De manier waarop de hars is geoogst, gedroogd en opgeslagen heeft een enorme invloed op de kwaliteit ervan.
“Aden Frankincense” is bijzonder effectief bij het reinigen terwijl de “Maydi Frankincense” uit Somalië een eel diepere, zoetere geur is en beter te gebruiken bij onaangename luchtjes. In kerken en tempels werd Frankincense gebruikt om ziektekiemen en onaangename geuren te verwijderen zodat het risico op infectie werd verminderd. Stagnerende, negatieve enerigeën worden moeiteloos verwijderd, ruimtes worden weer fris en schoon. Ook het branden van deze hars na een ruzie reinigt de atmosfeer weer van deze zware energieën. Ook absoluut goed voor de reiniging van edelstenen, kristallen en objecten die gebruikt worden voor healing.

Werking: reinigend, antibacterieel, verdrijft onaangename geuren, bij negatieve energieën, reinigen van edelstenen en kristallen.

Share