Nieuwe producten en leuke beurzen

Wat hebben we toch een heerlijk werk!

Walk with the Bear - natuurzuivere wierook creative-incenseWe staan de laatste tijd bijna wekelijks op een beurs of hebben een workshop. Steeds weer merken we dat de nieuwste geuren op beurzen het best verkopen (plus natuurlijk populaire zoals ‘Peace’, ‘Wedergeboorte’, ‘Sundance’ en ‘Sweet Mother Earth’). Zo hebben we onlangs twee korrelwierookmengsels samengesteld op basis van ‘krachtdieren’. Het werken met krachtdierenwierook is niets anders dan het wezen (de energie, de blauwdruk) van de eigenschappen van het dier oppakken. Zo is ‘Walk with the Bear‘ een wierook die heel erg ruikt naar een diep woud (natte bosgrond), door onder andere de opoponax-hars die er in zit en erg zwaar en grondig ruikt. Deze geur brengt je gelijk uit je hoofd, weer op aarde, in het hier en nu. En, wat ook erg mooi is, helpt je daarbij om je eigen kracht weer toe te eigenen die je van nature bezit (door het in contact zijn met moeder aarde). De andere krachtdieren-wierook is ‘Fly with the Eagle‘. Deze helpt je te visualiseren, de verbinding tussen hemel en aarde te overzien (daar waar de adelaar vliegt), en helpt ook bij het communiceren vanuit het hart.

Een andere hele moopschoning - natuurzuivere wierook van creative-incenseoie geur die onlangs ontstaan is, is ‘Opschoning‘. Deze helpt je ‘los te maken van waar je niet mee bezig hoeft te houden’.  Deze is erg belangrijk voor mensen die het gevoel hebben dat het oude nog ‘aan hen hangt’, maar welke geen doel meer dient op dit moment in je leven. Dit kunnen relaties zijn met mensen waar je geen energie van krijgt, oude gedachtenpatronen die nooit werkelijk van jou zijn geweest, maar van je ouders of omgeving van vroeger, of gewoon een patroon welke je maar blijft herhalen tot in den treure. Soms denken we oude stukken nog te moeten verwerken (en in een aantal gevallen is dat ook zo), maar vaak is het niet (langer) van ons en mogen we het gewoon laten gaan, zonder er nog energie in te steken. De harsen en kruiden in Opschoning (o.a. campfer en bloemen), helpen je hierbij.

Al met al is het ontzettend leuk om deze geuren te laten ruiken en ervaren aan jullie op een beurs of festival. Door gewoon het potje open te maken welke je aantrekt, kan je al een beetje ervaren waar de geur bij jou terecht komt. Sommige geuren zijn gewoon heel erg prettig (veilig) en sommigen dagen je uit, terwijl je met andere weer helemaal niets hebt. Als we een persoonlijk mengsel voor je samenstellen, afgestemd op jouw energie of een situatie waar je in zit, doen we er een beschrijving bij van ingrediënten met hun werking. Vaak is het erg frappant om te zien hoe mensen reageren op hun persoonlijke luchtje, en zijn ze geraakt door de boodschap die het met zich mee brengt.

Terwijl onze Pure Incense stokjes al door heel Nederland verkocht worden, zijn onze korrelwierookmengsels nog niet op heel veel plaatsen verkrijgbaar. We zien wél dat mensen het steeds meer gaan ontdekken en dat we daardoor ook winkels naar ons toetrekken die deze wierook ook willen verkopen. Het verhaal erachter, dat het eigenlijk de zuiverste vorm is van wierook branden (stukjes hars, kruiden en hout op een oliebrandertje of kooltje), is natuurlijk gewoon heel mooi en de geur is ook heel subtiel. We horen regelmatig dat mensen zeggen: ‘mijn man houdt niet van wierook, maar die van jullie mag ik vaker branden van hem.’  Dat is precies wat we juist zo graag willen uitdragen, dat het eerlijk is en puur.

Plaatsen waar je onze potjes bijna dagelijks kunt ruiken zijn: de mooie winkel Koko-Pelli in Dieren (Spoorstraat 10). Geerthe, de eigenaresse, heeft al onze potjes staan. En Labyrinth, de boekhandel in de Groene Passage, in Rotterdam. De eigenaresse hiervan, Kerttuli ,weet ook wat geuren met je kunnen doen en zij kan je goed helpen. Zij heeft onze tien populairste geuren staan (en ook onze stokjes). Verder zijn er enkelen die onze wierook op beurzen verkopen, zoals Power Flowers (Nicole Klazen) uit Elst. En verder kun je het natuurlijk gewoon bestellen, maar ja, dan kun je de geuren niet eerst ruiken.

Groet vanuit ons hart,

Michaël en Carry

Share