Workshop op zaterdagmiddag 19 november!

Door Michaël en Carry van Creative-Incense.

Een intensieve workshop waar we altijd erg van genieten. Een geur komt zonder kloppen bij je binnen en maakt emoties of herinneringen wakker. Als we een workshop houden stellen we ons eerst voor en geven vervolgens een uitleg over wat de geuren van harsen, kruiden, houtsoorten, vruchten en bloemen met je (kunnen) doen.

Sommige harsen ruiken anders als deze gebrand worden, maar bij de meeste kun je redelijk beeld krijgen van de geur.

Na de pauze ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen geurmengsel. Deze krijg je natuurlijk na afloop mee naar huis. Deze brand je dan op momenten dat je even de tijd neemt voor jezelf (eventueel ondersteunend aan yoga of meditatie, of gewoon met een boek op schoot).

Met een potje kun je weken of maanden doen omdat je per keer dat je het brandt maar een klein hoeveelheid nodig hebt

De eerstvolgende open workshop die we houden is op:

– Zaterdag 19 november ( in onze eigen werkruimte te Brielle, Rozemarijnstraat 11). Kosten: €27,50 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur.

Zondag 20 november 2016 (alleen wanneer de zaterdagworkshop vol is) ( in onze eigen werkruimte te Brielle, Rozemarijnstraat 11). Kosten: €27,50 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur.

Geef je op via info@creative-incense.nl (of via het contactformulier) met je naam (of de namen van de mensen die je wil opgeven) en je 06 – nummer. Het kan zijn dat het hard gaat met de aanmeldingen, dus bovenstaande is onder voorbehoud.

 

Share