Nieuwe winkel!!!

Op 1 november 2017 hebben we in hartje Brielle onze nieuwe winkel/werkruimte geopend!

Michaël mengt hier natuurzuivere geuren van harsen, houtsoorten, bloemen en bladeren, met elk een eigen werking op lichaam en geest. Hij kan zich daarbij afstemmen op wat jij op dit moment nodig hebt.

Daarnaast verkopen we ambachtelijke producten van creatieve mensen die we op beurzen en festivals in heel Nederland ontmoet hebben door de jaren heen (o.a. snijplanken van ruwe stukken hout, handgebouwde fluiten en bijzonder, natuurlijk keramiek).

Locatie: Koopmanstraat 7, Brielle (schuin tegenover Twi-ce, de ijssalon 😉 )

Wij zijn geopend op di/wo/do van 10.00 – 16.00 uur en geven ook workshops in het weekend.

Je kunt je ook opgeven voor onze workshops ‘Maak je eigen geurmengsel’. Klik hier voor meer informatie >

Share