Winkel ook op zaterdagen open!

Vanaf 1 november gaan we ook vast op zaterdagen open! 

Op 1 november is Creative-Incense precies een jaar gevestigd in de mooie werkruimte/winkelruimte aan de Koopmanstraat 7, in hartje vestingstadje Brielle. Een prachtig plekje waar we erg genieten.

Daarom gaan we minder beurzen draaien op de zaterdagen en gooien dan de deuren open van 12.00 tot 17.00 uur. Met de uitzondering dat we af en toe een belangrijke beurs hebben welke we niet kunnen missen. Kijk daarom wel even in onze agenda als je van plan bent te komen.

In 2018 hebben we nog twee zaterdagen dat we een beurs/workshop gepland hebben staan op zaterdag: zaterdag 24 november en zaterdag 1 december. Echter zullen we af en toe een zondag open gaan voor de kerst, dus app ons als je langs wilt komen op een andere dag dan de normale openingstijden (06 50 86 17 04).

We gaan ook op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen de deur een uurtje langer open houden: van 10.00 tot 17.00 uur. We zien je graag!

Share