‘Maak je eigen wierook’ workshop

Zaterdag 22 juni 2013, 13:30 tot 16:30 uur, bij Gouden Aarde in Almere-Stad

engelenlijn wierook - gouden aarde almereBij het branden van wierook (=“gewijde rook”) komen de stoffen uit harsen, bloemen, houtsoorten en planten vrij. Dit zijn ze grondstoffen van moeder aarde. Wij, Michaël en Carry van Creative-Incense, mengen deze natuurlijke grondstoffen met elkaar. Er ontstaan daarmee geuren die passen bij een bepaalde levensles of situatie. Een geur komt zonder kloppen bij je binnen en maakt emoties of herinneringen wakker. De werking ervan kan je helpen op dit moment in je leven met de keuzes en processen die je doormaakt. Met een potje korrelwierook kun je weken tot maanden doen, omdat je telkens maar enkele korrels nodig hebt om je ruimte te ‘heiligen’ of van sfeer te voorzien.
Omdat we het zo ontzettend leuk vinden om te doen, geven we ook workshops om deze ambacht te delen. Het is alsof je in een ouderwetse apotheek je eigen ‘brouwseltje’ maakt.

Wat gaan we doen ?

De workshop beginnen we met een korte uitleg en laten je wat grondstoffen ruiken (en ervaren wat ze met je doen). Vervolgens ga je met een vijzel, samen met ons, aan de slag om je eigen potje korrelwierook samen te stellen, afgestemd op jezelf of op iemand die je het cadeau wilt geven. Natuurlijk krijg je ook, indien nodig, uitleg over hoe je de korrels het beste kunt branden thuis.

De workshop wordt gegeven door creative incense (carry en Michael)

De uitwisseling is 29,50 en je neemt aan het einde van de dag je eigen wierook mee naar huis.
opgave via info@goudenaarde.nl

Share