Nieuwe geur; de Buffalo

Afgelopen week is er een nieuwe wierookgeur ontstaan: ‘Stand with the Buffalo’.

Bij de indianen in Noord-Amerika stond en staat de Buffel / Bizon voor ‘Overvloed’.  Zij geloven dat je zelf in de hand hebt of je overvloed in je leven aantrekt of niet. De basis voor overvloed is vertrouwen. Vertrouwen dat alles wat op je pad komt (hoe moeilijk ook) het doel heeft je meer overvloed te bezorgen.

Overvloed in je leven betekent: een meer-dan-genoeg aan gezondheid, liefde, vriendschap, voedsel, onderdak en positiviteit ervaren.Als je luistert naar je gevoel, weet je precies welke stappen je moet ondernemen. En ook al zie je je pad niet duidelijk voor je, je creëert deze met elke stap. En elke stap is een stap dichter naar jezelf toe, naar de persoon die je ‘in wezen’ bent, los van alle ‘aangeleerde patronen’.

Van nature zijn we overvloedig. Net als de natuur zelf; zij zaait uitbundig en zal ons altijd genoeg voeding geven. Pas als wij het vertrouwen hierin loslaten, treedt de illusie van schaarste op. En trekken we dit als vanzelf naar ons toe. Wanneer we dit echter weten om te draaien, dan komt ‘het weer goed’. Wij kunnen erop vertrouwen dat alles wat er op ons pad komt, goed is voor ons op dat moment.

De wierookgeur ‘Stand with the Buffalo’ helpt ons te vertrouwen. O.a. met salie (reiniging), frankincense (zelfgenezing), Jasmin Flowers (ontspanning, vertrouwen), sandalwood (verbinding tussen hemel en aarde ervaren) en patchouli (vruchtbaarheid, seksualiteit).

Share