Cadeautjes voor de feestdagen: geurtje met een boodschap

Omdat we steeds meer vraag krijgen naar mensen die een geur (korrels) cadeau willen doen, maar dan ook graag een soort beschrijving erbij willen voor hun vrienden of familieleden van de werking van de geur, hebben we iets bedacht. Bij de aanschaf van minimaal 4 geuren naar keuze over de post, zullen we bij elke geur een beschrijving bij doen van wat de geur doet. (met een uitleg van hoe te branden). Natuurlijk alleen als je ze cadeau wilt doen :).

Alle geuren zijn mengsels van pure harsen, kruiden, houtsoorten, bloemen en bladeren, te branden (droog) op een oliebrandertje. Deze zijn door ons intuïtief gemengd op een bepaalde werking/ doel. Links in het menu vind je een link naar ‘hoe brand je”? Doordat er niks aan de geuren is toegevoegd (bindmiddel, brandmiddel, stokje) is er meer sprake van ‘verdamping’, in plaats van rook, en met een potje doe je weken, soms wel maanden. Een oliebrandertje is uiteraard mee te bestellen.

Een leuk idee voor kerst of sinterklaas?

Link naar onze wierookmengsels >> 

Share