Persoonlijk geurmengsel

Laat je eigen geur samenstellen, afgestemd op je energieveld of een situatie.

Al sinds Michaëls vroegste jeugd ziet hij energievelden om mensen heen. Hoewel hij altijd dacht dat iedereen dat had, werd hij later bewust dat dat niet zo was.

Hij beschrijft wat hij ziet als energiegolven, lijkend op de ‘golven’ die je ziet boven het wegdek als het heel erg heet is in de zomer, of de ‘straling’ rond de zon. Bij de ene persoon is deze heel vluchtig, ijl (Michaël zegt dan dat diegene op ‘eieren loopt’ over Moeder Aarde: niet geaard en snel afgeleid). Bij de ander trekt de energie heel erg naar beneden of is het veld juist heel compact.

De informatie van wat hij ziet, gebruikt Michaël om voor mensen een geur samen te stellen. Hij doet dit intuïtief. Voor zijn gevoel is het alsof hij zijn armen langs zich laat hangen, en ze als vanzelf het werk doen. Erbij nadenken kan en mag hij niet: “Dan gaat er iets helemaal mis en klopt de geur ook niet”.

Als hij een geur voor je maakt, dan krijg je een potje met je eigen naam erop en een beschrijving van alle ingrediënten en waarom deze ingrediënten er voor je in zitten. Bijvoorbeeld: lavendel voor meer rust in je hoofd, dennehars voor het loslaten van oud verdriet of een houtsoort voor meer aarding. De geur kun je daarna branden op momenten dat je even thuis de rust voor jezelf pakt (tijdens yoga, meditatie, of een moment dat je alleen maar even niets doet). De geur kan je vervolgens rustig maken, maar soms ook, als er een uitdaging in zit, je juist emotie geven of weerstand. Hoe meer jíj toe kan laten, hoe gemakkelijker het wordt om transformatie in jezelf toe te staan. Kortom: op je eigen moment je geur branden en het proces haar gang laten gaan.

Vaak werkt een geur op dit moment in je leven, en zou je na een jaar een heel andere geur krijgen: je bent immers niet meer dezelfde en hebt nieuwe thema’s waar je aan werkt. De geur is gewoon een ondersteuning bij waar je nú staat en daar gebruik je hem dan ook voor.

Het liefst ziet Michaël je persoonlijk, maar je kunt ook een mail sturen met een recente foto van jezelf (niet ouder dan 2 weken). We sturen dan de geur per post toe, maar hou er rekening mee dat je potje met beschrijving niet door de brievenbus past en er dan pakketpost verzendkosten bijkomt.

Share