Special edition: “Winter Veils” i.s.m. Angèlia Grace

Prachtige samenwerking met Angèlia Grace. Zij zingt fantastisch vanuit haar hart.

Biografie: “Angèlia Grace is a transformational healing singer. She touched the hearts of thousands of people across the globe with her Angelic voice. As an independent artist she writes, composes, produces and releases her own music. Her mission is to inspire, uplift and encourage mankind with her music to live their lives to their absolute fullest Divine potential.”

Bij haar CD presentatie aankomende beurs in Rijswijk (paranormaal alternatief beurs 28 en 29 november 2015), bij aankoop van haar album, krijgen de mensen een potje ‘Winter Veils’, speciaal samengesteld, passende op haar muziek. Geluid & geur, wat wil je nog meer deze winter?

Pre-order kan ook, maar op=op: http://angeliamusic.com/product/winter-veils-incense/

Share