Festivalseizoen komt eraan!

Creative-Incense staat op verschillende festivals het jaar door. Omdat wij vinden dat jullie ook jezelf mogen gunnen om even een weekend helemaal weg te zijn, hier een beschrijving van alle drie de festivals en waarom je juist dáárheen zou moeten. Je hebt de keus uit: 1. fantasie en magie, 2. het heerlijk ontspannen samenzijn met gelijkgestemden en 3. Inspirerend en bruisend festival aan het strand. Doe ons maar alledrie!!!

Dit voorjaar starten we met Elfia Haarzuilens, de Elf Fantasy Fair, op 23 en 24 april. Het grootste fantasyfestival van Europa, waar velen verkleed naar toe gaan en er van alles te zien en te beleven is. Dit jaar is het thema ‘aliens & astronauts’ en degene die het mooiste astronautenpak aan heeft (naar 26ste eeuws ontwerp) krijgt een prijs, uitgereikt door André Kuipers himself! 🙂

Het tweede festival dit voorjaar is het Love and Light Festival. We starten om 16.00 uur op de vrijdag voor pinksteren (13 mei). Een korte beschrijving van het festival is: bewustzijn, genieten, samenzijn met gelijkgestemden, een uniek plekje in de natuur in Brabant, relaxte sfeer en even het gevoel hélemaal op vakantie te zijn. Er staan diverse stands en er worden workshops gehouden. Er is heerlijk biologisch eten te koop én er is live muziek door verschillende artiesten, georganiseerd door TNVR radio. Een kleinschalig, fijn festival waar we zelf altijd helemaal weer even bijkomen van het drukke leven.

En het laatste festival dit voorjaar is Healing Garden van 20 – 22 mei aan het Erkemederstrand bij Zeewolde. Een festival waar we niet eerder gestaan hebben, maar een heel goed gevoel bij hebben. Trefwoorden: hedendaagse spiritualiteit, ontspannen, gezellig met vriendinnen, de slogan ‘re-light your fire’, inspiratie en ultieme rust. Wij staan hier in de Wellness-tent.
Alle drie de festivals zijn héél erg geschikt voor kinderen. Elfia om de bijzondere dingen (boogschieten, roofvogels, kastelen, ridders en elfjes), Love and Light Festival om het kleinschalige: kinderen kunnen hier heerlijk op zichzelf dingen doen omdat het een mooi omheind terrein is waar in principe niks mis kan gaan en iedereen mee kijkt. En Healing Garden, wat groter, omdat er een speciaal kinderprogramma is en je ze toch even achter kunt laten. En het strand natuurlijk.

Naar onze agenda> (hier vindt je ook links naar de websites van genoemde festivals én kun je vast het festivalprogramma voor de zomer bekijken!

Share