Wij genieten van ons werk!

Wat genieten wij toch steeds weer van ons werk. 

Ja, je maakt een stap. Een toch best spannende stap, vooral voor 1 helft van de Creative-Incense-crew ;). En dan plotseling is er meer dan 3 jaar voorbij! En loopt het nog altijd lekker en nog lekkerder. Vele klanten, winkels, die de producten erg waarderen en dus ook goed kunnen verkopen.

Workshops op leuke locaties. Festivals waar je na 4 dagen niet meer weg wil. Ervaringen van klanten met de geuren: mensen met longproblemen die eindelijk weer geuren kunnen branden omdat dit wél gaat. En mensen die grote stappen zetten, mede door een duwtje die een geur nog eventjes gegeven heeft…

En prachtige ontmoetingen en helingen die er terloops, tussen de geuren door, nog even op een festival gegeven worden.

Fantastisch…

Iedereen bedankt, we gaan lekker zo door!

Foto boven: Eigenwijs festival 2016

Share