Breathe Light with the Deer

Afgelopen weken zijn er twee nieuwe geuren ontstaan in de serie krachtdieren.

Elke diersoort heeft eigen kenmerken, krachten en talenten. Al van oudsher zijn er culturen waar de ‘spirit’ (de ziel, hetgene wat onzichtbaar is) van het dier wordt gezien als een belangrijke spiegel van ons eigen proces op ons levenspad. Kom je bijvoorbeeld verschillende keren hetzelfde dier tegen, dan wordt dat gezien als een teken dat de spirit (alles wat dit dier kenmerkt) een belangrijke rol speelt in je leven op dit moment.

Bijvoorbeeld de specht: ook wel de verbinding met de harteklop van Moeder Aarde genoemd. De specht vraagt je om ritmes om je heen los te laten en je weer te verbinden met je eigen, natuurlijke ritme. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je wél je pauze neemt of juist wel de snelheid pakt als dit zo voelt terwijl anderen niets doen. Of dat je wél je rust neemt als je menstrueert. Jij voelt zelf je eigen ritme het best en daar vaar je het welste bij.

De nieuwe geuren die Michaël afgelopen weken naar zich toe heeft gekregen (hij bedenkt dit niet, hij laat ze ontstaan wanneer het heel duidelijk zo gaat voelen dat hij die of die geur moet maken) zijn het hert en de eenhoorn.

Het hert staat voor het ‘Zijn in je eigen Licht’. Bewegen tussen de werelden en kennis delen. Transformatie van oude patronen in jezelf om zo in het hier en nu helder te blijven en vanuit het hart te handelen.

De eenhoorn (Unicorn) zegt je: ‘Gebruik (en wees je bewust van) je eigen magische (sterke) krachten. Ga in contact met je hogere bewustzijn. Ga in je kracht staan en gebruik deze krachten met vol bewust “zijn”.’

Geuren zijn altijd heel persoonlijk. Voor mij (Carry Maria) komen beide geuren magisch binnen. Ze ruiken openend, ontwapenend en betekenen voor mij deze maand van februari 2017 nieuwe hoop en vertrouwen. Wellicht hebben jullie binnenkort te gelegenheid ze ook te ervaren. Liefs!

Share