Workshop op zaterdag 24 juni

Door Michaël en Carry van Creative-Incense.

Een intensieve workshop waar we altijd erg van genieten. Een geur komt zonder kloppen bij je binnen en maakt emoties of herinneringen wakker. Elke geur kan op een bepaald moment in je leven een uitdaging geven of je op een of andere manier raken. Daarom doe je bepaalde geuren in je mengsel: om je te helpen deze uitdagingen aan te gaan en uit je comfortzone te treden, nieuwe stappen te zetten en meer te worden wie je van binnen bent.

Programma:
Als we een workshop houden stellen we ons eerst voor en geven vervolgens een uitleg over wat de geuren van harsen, kruiden, houtsoorten, vruchten en bloemen met je (kunnen) doen.

Na de pauze ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen geurmengsel. Deze krijg je natuurlijk na afloop mee naar huis. Deze brand je dan op momenten dat je even de tijd neemt voor jezelf (eventueel ondersteunend aan yoga of meditatie, of gewoon met een boek op schoot).

Met een potje kun je weken of maanden doen omdat je per keer dat je het brandt maar een klein hoeveelheid nodig hebt

De eerstvolgende open workshop die we houden is op:

– Zaterdag 24 juni 2017 ( in onze eigen werkruimte te Brielle, Rozemarijnstraat 11). Kosten: €27,50 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur.

Geef je op via info@creative-incense.nl (of via het contactformulier) met je naam (of de namen van de mensen die je wil opgeven) en je 06 – nummer.

Vol = vol

 

Share