Natuurzuivere wierookstokjes!

Wij verkopen in onze winkel, via de site en in winkels mooie wierookstokjes van de Berk familie uit Duitsland. Zij reizen regelmatig naar India waar de stokjes op een eerlijke manier gerold worden.

We verkopen drie lijnen: de Green Line, de Traditional Line én de Tibetan Line.  Meer foto’s van het bijzondere productieproces vind je hier.

Green Line wierookstokjes

De stokjes van de Green Line zijn gemaakt van hoge kwaliteit harsen, essentiële oliën, kruiden en poeders. Net als de andere stokjes die we verkopen zijn ze 100% natuurlijk. Alle ingrediënten worden met aandacht met hand gekneed tot een pasta en vervolgens in vorm gerold.

De Green Line wordt geproduceerd zónder bamboestokje. In elk doosje zit 10 gram aan wierook én een klein houdertje van keramiek. Elke geur is uniek. Laat deze heerlijke, natuurlijke geuren je meevoeren naar een wereld waar rust, tevredenheid en ontspanning heel gewoon is. Je betaalt €3,50  – €4,95 (sandelhout) per doosje van 10 gram. Klik hier voor de soorten.

#puurnatuur #zuiverbranden #verlichtdeatmosfeer #natuurlijkegeuren #chemievrij


Traditional Line wierookstokjes

Wierookstokjes werden oorspronkelijk geproduceerd zónder etherische olie. Dus alleen met harsen, kruiden, houtsoorten: de grondstoffen van de natuur. Daarom is men op zoek gegaan in oude geschriften naar de oorspronkelijke recepten hiervan. Uit respect voor deze oude kennis is de Traditional Line ontwikkeld. Elk van deze wierookstokjes verspreidt een verfijnde, subtiele en bijna etherische geur. Elke geur heeft een eigen beleving van de beste harsen, bloemen, kruiden, wortels en bloesems.  Je betaalt €3,50 per doosje van 10 gram. Klik hier voor de soorten. #handgerold #chemievrij


Tibetan Line

De Tibetan Line wierookstokjes wordt zonder bamboestokje gemaakt. Ze bestaan uit mengsels van een groot aantal himalaya-kruiden. Deze lijn van wierookstokjes is gebaseerd op een oeroud weten uit de Tibetaanse geneeskunst. Elke kruid heeft volgens de oude Tibetanen een eigen geneeskrachtige werking. Vanaf oudsher worden deze wijsheid over kruiden gebruikt door sjamanen uit de Himalaya.

Elk doosje van de Tibetan Line bevat 30 of 40 gram aan wierookstokjes, dus dat is 3 á 4 keer zoveel als in onze andere doosjes. Je betaalt €7,50 per doosje. Klik hier voor de soorten.

Op dit moment zijn wij druk bezig met inkopen, bestellen, onze verkooppunten informeren. De geuren staan dus nog niet op onze website. Wil je nu al meer weten over prijzen en dergelijke, stuur ons dan een email: info@creative-incense.nl.