See & release Illusions #nieuwegeur

Deze geur helpt je bij het doorzien, loslaten en af laten glijden van de illusies van emoties waar je helemaal niets mee kan en hoeft. Illusies waar je al jaren mee aan het sjouwen bent door geïnternaliseerde angststukken, schaarste en oude familiepatronen.

Soms lijkt het alsof je gebukt gaat onder emoties, zwaarte en negativiteit. Maar hoe vaak je er ook mee aan de slag gaat en probeert de verwerking aan te gaan, het blijft maar bij je, als een gevecht dat je niet kunt winnen. Dit komt doordat je denkt dat deze emoties/zwaarte/ negativiteit van jezelf zijn. Als je er echter niks mee kunt, dan zijn het in werkelijkheid vaak familiekarma/ patronen/ angsten waar je helemaal niets mee hoeft. Kijk eens goed: is het een waarheid of een aangenomen waarheid? Zijn het geïnspireerde gedachten / ervaringen van jezelf waar je mee loopt of overgenomen stukken en gedachtenpatronen van anderen?

Want wat eigenlijk een illusie is, een spiegeling van de werkelijkheid,  triggert je steeds weer. Je gaat aan de slag met oude stukken die niet van jezelf zijn. En je komt steeds weer dingen tegen die deze illusie uitlokken: stop ermee om er energie in te steken. Het enige wat je hoeft te doen is ‘nee’ zeggen en er afstand van nemen. Als je dat doet ervaar je het loslaten en de bevrijding die erbij komt kijken.

Share