Workshop volgen?

Als we een workshop houden stellen we ons eerst voor en geven vervolgens een uitleg over wat de geuren van harsen, kruiden, houtsoorten, vruchten en bloemen met je (kunnen) doen.

Na de pauze ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen geurmengsel. Deze krijg je natuurlijk na afloop mee naar huis. Deze brand je dan op momenten dat je even de tijd neemt voor jezelf (eventueel ondersteunend aan yoga of meditatie, of gewoon met een boek op schoot).

Met een potje kun je weken of maanden doen omdat je per keer dat je het brandt maar een klein hoeveelheid nodig hebt.

De eerstvolgende open workshop die we houden is op:

  • Zondag 6 september in onze werkplaats/winkel te Brielle (Koopmanstraat 7). Kosten: €35,00 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur. (aanmelden via info@creative-incense.nl met je telefoonnummer en de voornamen van de mensen die deel gaan nemen).
  • Zondag 18 oktober in onze werkplaats/winkel te Brielle (Koopmanstraat 7). Kosten: €35,00 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur. (aanmelden via info@creative-incense.nl met je telefoonnummer en de voornamen van de mensen die deel gaan nemen).
  • Zondag 15 november in onze werkplaats/winkel te Brielle (Koopmanstraat 7). Kosten: €35,00 inclusief koffie/ thee en koek én je eigen geurmengsel. De workshop is van 13.30 uur – 16.30 uur. (aanmelden via info@creative-incense.nl met je telefoonnummer en de voornamen van de mensen die deel gaan nemen).

Komt er toch iets tussen en je hebt je al opgegeven, annuleer dan meer dan een week van te voren. Want annuleer je pas in de week voor de workshop, dan vragen we je 15 euro annuleringskosten.

Share